Fotball

Liverpool-fans sørger over tapet av Virgil Van Djik til en potensiell sesongstruende skade

For et lag som ikke hadde vunnet Premier League på 30 år, vendte Liverpool klokken tilbake etter sin ettertrykkelige triumf forrige sesong. En 18-poengs forskjell mellom de røde og deres nærmeste rival Manchester City var en refleksjon av deres dominans i 2019/20 sesongen. Men det er ingen garantier i Premier League, noe som gjør det til en av de mest spennende klubbkonkurransene i verden.

På jakt etter vellykket tittelforsvar denne sesongen, har ikke Jurgen Klopps menn akkurat vært de flytende, dominerende mestere fans er vant til å se. EPL-mesterne var vitne til en tidlig skremme mot Leeds United under deres smale 4-3-seier. Det ble fulgt av en 2-0-seier over Chelsea før nok en klinisk opptreden, en 3-1-triumf, av de røde mot Arsenal.

hvordan du bruker en bjørnebeholder

Fans sørger over Virgil Van Dijk © Reuters

Etter å ha kjørt på tre seire tidlig, ble Liverpools seiersrekke slutt med en 7-2-mishandling i hendene på Aston Villa som fikk alle til å stille spørsmålstegn ved deres rykte som forsvarende mestere. Selv i deres siste utflukt ble Klopps team begrenset til 2-2 uavgjort av en 10-mann Everton som veltet motstanderens ledelse ved to anledninger.

Hvis en dukkert i prestasjonen denne sesongen har løftet øyenbrynene, fikk Everton-keeperens stygg takling på Liverpool-forsvarer Virgil van Dijk sine fans bekymret på det verste. Seks minutter ut i sammenstøtet på Goodison Park ble Van Dijk hentet ned i feltet av en lungende Pickford. Taklingen, som sannsynligvis burde ha gitt Evertonian en rett rød, tvang Van Dijk av banen. Og, et par dager etter den kampen, har marerittet til Liverpool-fansen gått i oppfyllelse.

Virgil van Dijk vil bli operert på kneskaden påført lørdagens 2-2 uavgjort kl @Everton .

Etter operasjonen vil Virgil starte et rehabiliteringsprogram for å gjøre det mulig for ham å komme i full form så snart som mulig.

Du kommer sterkere tilbake, @VirgilvDijk

- Liverpool FC (@LFC) 18. oktober 2020

Midtbacken skadet kneleddbånd etter en hendelse som involverte Blues-keeper Jordan Pickford etter seks minutter på Goodison Park. Van Dijk ble erstattet, og ytterligere vurdering av skaden har avslørt at det vil være behov for en operasjon. Ingen spesifikke tidsplaner blir plassert når han kommer tilbake til aksjon på dette stadiet, sa Liverpool i en uttalelse.

pic.twitter.com/rpdxFZViwq

enkle nederlandske ovn desserter oppskrifter
- Virgil van Dijk (@VirgilvDijk) 18. oktober 2020

Helt siden han kom til de røde i et daværende verdensrekord på 75 millioner euro for en forsvarer, har den nederlandske fotballspilleren vært medvirkende til Liverpools gjenoppblomstring under Klopp. 29-åringen har spilt i Liverpool som spiller XI for hver kamp de siste to sesongene, der de vant Champions Champions Trophy og Premier League i forrige sesong. Det er sannsynligvis grunnen til at Liverpool-fans ble sett og sørget over en potensiell sesongstruende skade på Van Dijk.