Fotball

Lionel Messis oppvarmede utveksling med Joao Felix føder morsomme Twitter-memes

Etter at Toni Kroos 'sensasjonelle hjørnesparkmål trengte sosiale medier, ble den spanske Super Cup nok en gang snakk om byen etter Atletico Madrids 3-2-seier over Barcelona 10. januar. Etter at Koke åpnet scoringen for Atletico, brakte Lionel Messi Barcelona på nivå med et mål i det 51. minutt.

hvordan du pakker en ryggsekkpakke

Elleve minutter senere så Antoine Griezmanns kule avslutning Barcelona ta en 2-1 ledelse som i utgangspunktet virket bra nok til å passere forbi sine kolleger. Men i motsetning til populær oppfatning gjorde Atletico et livlig comeback gjennom et vellykket straffespark fra Alvaro Morata før Angel Correa scoret vinneren i det 86. minutt.

Mens et strålende comeback fra Diego Simeones menn fanget fansenes fantasi, var det den heftige utvekslingen mellom Messi og Joao Felix som ble et tema for stor debatt på sosiale medier. Det portugisiske wonderkid, som ble snappet opp fra Benfica i fjor sommer, kvadrerte seg med Barcelonakapteinen Messi før pause på stillingen 0-0.

De to La Liga-stjernene ble sett og byttet noen ord før Barcelonas forsvarer Gerard Pique rykket inn for å skille paret. Og bare øyeblikk senere oversvømte andre Barcelona-spillere Felix da spenningen fortsatte å sveve på banen. Tidligere Liverpool-stjerne Luis Suarez engasjerte seg også i det som så ut til å være nok en opphetet spyt før andre spillere fra begge sider gikk inn for å roe ned ting.

Felix hadde også mistet hodet tidligere i kampen da Jordi Alba berørte ansiktet hans, og fikk Atleti-unggutten til å slå fingeren på venstrebacken til Barca. Selv om vi aldri får vite hva som førte til den heftige utvekslingen mellom Felix og Messi, hindret det ikke fotballfans i å bruke det som en mulighet til å lage morsomme memes.