Fotball

Samir Nasri og Jamie Vardy Headbutt Incident har Twitter i splitt og vi kan ikke få nok

Midt i en frustrerende sesong i Premier League, gjenvunnet Leicester City sin for lang tid siden tapte 'helter' mens de fortsatte eventyrløpet i Champions League. Deres 2-0-seiers triumf over Sevilla gjør at sesongens slit synes å være verdt.

Et kvartfinaleplass i Champions League er deres, og selv om konvensjonell visdom ikke forutsa at når dette slipsen ble trukket, trosset revene slik visdom spennende foran et hjemmepublikum som må ha trodd at de allerede hadde sett alt.

Når sjetongene er nede og du prøver å komme tilbake til en kamp, ​​er det visse typer spillere som kommer til anledningen. De kan plukke opp lagene sine ved nakken og dra dem tilbake til kamper, ofte gjennom de store viljestyrker og besluttsomhet.

Og dessverre for Sevilla er det spillere som Samir Nasri.

Nasri, som kom til Sevilla på lån fra Manchester City i fjor sommer, har vært utmerket for sin side til han tåpelig tjente seg et nytt gult kort for å ha head-butting Vardy med 15 minutter igjen av kampen.

hvordan knytte en knute rundt noe

Sevilla var 0-2 nede på den tiden, men var definitivt ikke med i konkurransen. Hadde Steven N'Zonzi scoret fra straffemerket fem minutter senere, hadde kampen gått til ekstraomgang. De besøkende måtte være sammensatte med 15 minutter igjen å spille, men den tidligere Arsenal-mannen så den røde tåken og kostet sin side kjære.

Nasri ble absolutt pannet på sosiale medier for sin idioti og forståelig nok. Og Vardy unnslapp ikke kritikk fra fansen for sin del i krangel. Som omspillene antydet, laget Vardy et måltid av kontakten, og han ble knapt rørt.