Hvordan Tos

Slik kan du angre sletting av bilder på iPhone og gjenopprette tapte bilder

Vi bruker alle kameraet mye. Og nå med lagring av smarttelefoner økende, har datamengden vi nå lagrer også multiplisert.

Vi er alle skyldige i å ha slettet noen viktige bilder ved en feiltakelse, og å miste dyrebare minner for alltid høres bare katastrofalt ut.

kylling og ananas kabob oppskrifter

Å lagre en overflod av bilder og videoer er den raskeste måten å spise gjennom telefonens lagring, så du trenger å vite hvordan du sletter bilder fra iPhone.





Hvordan man kan angre sletting av bilder på iPhone og gjenopprette tapte bilder

Apple introduserte muligheten til å gjenopprette et slettet bilde med iOS 8-oppdateringen, som alle iPads, bortsett fra originalen, kan kjøre. Selv om du har en iPad 2, som ikke lenger kan kjøre den nyeste versjonen av operativsystemet, bør du fortsatt kunne følge disse instruksjonene.



1. Gå til Bilder-appen.

2. Gå til mappen Nylig slettet.

3. Trykk på Velg øverst til høyre.



beste lette pustende regnjakke

4. Velg Gjenopprett alle, eller velg de individuelle bildene du vil gjenopprette.

Hvordan man kan angre sletting av bilder på iPhone og gjenopprette tapte bilder

Hvis du ikke har slettet bildene dine fra mappen Nylig slettet, beholder iOS disse bildene i 30 dager.

Hvis du ikke finner den i mappen Nylig slettet, kan det andre alternativet være å hente bildene fra enten iCloud eller iTunes-sikkerhetskopien.

Du kan også slette bilder permanent ved å trykke på Slett-knappen med et valgt bilde. Det er ingen vei tilbake fra dette skjønt, så bruk det bare hvis du vet at du absolutt ikke vil at bildet skal lagres på enheten.

Hvordan man kan angre sletting av bilder på iPhone og gjenopprette tapte bilder

hvordan man kan forføre kvinner med kroppsspråk

ICloud Photo Library laster opp en kopi av bildene dine til iCloud, slik at du kan laste ned bildet på en annen enhet som en iPhone. Når du sletter et bilde fra iPad eller iPhone, slettes det også fra iCloud Photo Library.

For å gjenopprette bilder fra sikkerhetskopien, må du overskrive dine nåværende data ved å gjenopprette den komplette sikkerhetskopien. Alternativt er det også mulig at du ikke har en sikkerhetskopi i det hele tatt.

Du er trygg hvis du bruker en tredjeparts sikkerhetskopieringstjeneste som Google Drive eller OneDrive, fordi bildet ikke blir slettet fra den online sikkerhetskopien når du lokalt sletter det.

Hva tenker du om det?

Start en samtale, ikke brann. Legg ut med vennlighet.

post Kommentar