Fotball

Cristiano Ronaldo spotter skamløst Gareth Bale etter sin matchvinnende ytelse

I forkant av denne sesongens ettertraktede Champions League-finale ble Cristiano Ronaldo og Mohamed Salah sett på som stjernespillerne som potensielt kunne vende tidevannet til fordel for deres respektive lag i Kiev. Da Real Madrid og Liverpool låste horn, ble Salahs utflukt kuttet av en uheldig skade, noe som fikk mange til å tro at det sannsynligvis var Ronaldos natt. Men det var det ikke.

Salahs utgang fra banen åpnet sjansene for Real Madrid, men Ronaldo var tydeligvis ikke opp til markeringen. Han savnet en avgjørende sjanse til å score for sin side i det 74. minutt etter at Andy Robertson gjorde en flott takling for å nekte portugiserne. Han var godt merket og slet ofte med å finne mellomrom i Liverpool-forsvaret.

Men mens Ronaldo kjempet for å leve opp til faktureringen, overgikk lagkameraten Gareth Bale forventningene med en sublim opptreden. Da han kom inn for Isco i det 61. minutt, restaurerte Bale Madrids ledelse med et tyngdekraftsutfordrende 'sykkelspark' som gikk rett i øverste venstre hjørne av målet.

Hans introduksjon injiserte tempo i spillet, mens Balles bortgang gjorde Madrids bevegelser raskere. Etter å ha satt sin side foran scoret waliseren sitt andre mål og forseglet kampen 3-1 til fordel for Los Blancos via en dristig 35-meters streik. For en mann som kuttet en frustrerende figur etter å ha blitt brukt hovedsakelig som erstatning denne sesongen, drev Bales ytelse ikke bare Madrid til deres 13. Champions League-tittel, men det stilnet også kritikerne.

Mens alle forståelig nok gikk gale over Bales individuelle glans i toppkonflikten, så det spesielt ikke ut som en mann å være imponert. Ronaldo, som selv scoret et 'sykkelspark' -mål mot Juventus i kvartfinalen tidligere denne sesongen, hevdet at Champions League må omdøpes da han feiret sin femte UCL-tittelseier.

Cristiano Ronaldo

nederlandske ovn camping middagsoppskrifter

På spørsmål om han hadde skuffelse over å ikke ha scoret i den ettertraktede finalen, med Gareth Bale som hevdet rampelyset for sitt overheadspark, bedøvet Ronaldo alle ved å svare: 'Hvem? Kanskje bør Champions League endre navn til CR7 Champions League. Hvem har flere Champions League-titler og flere mål? Jeg har vunnet fem og er toppscorer igjen, så jeg kan ikke være trist. '

Klarte ikke å score tidligere, men Ronaldo var også synlig fortvilet i det 85. minutt da Bale, i stedet for å sende ballen til CR7, gikk for sitt hat-trick, bare for Lovren å gjøre en fantastisk siste-mann-takling for til slutt å nekte waliseren. Her er en titt på hva fans synes om Bales ytelse og Ronaldos flop-show: